Home > Veel gestelde vragen > Site > Hoe werkt de site?

Veel gestelde vragen

Site

Hoe werkt de site?

Wij hebben een zelf rekenend programma ontwikkeld voor het berekenen van de breedte en de hoogte. U neemt de breedte van de opening meestal van steen tot steen (dagmaten) u kiest de soort plaatsing. In de dag dmv LHTF profielen of op de muur dmv HTF profielen. De site trekt van de breedte maat 5mm af als u het rolluik in de dag wilt plaatsen omdat een rolluik nooit te strak mag zitten omdat anders de lammelen zouden gaan vastloppen. Kiest u voor op de muur dan telt de site er automatisch 110mm bij op 2x geleider van 55mm. De hoogte meet u van vensterbank tot rollaag deze maat voert u in de site berekend automatisch welke bak er op de geleiders wordt geplaatst. De hoogte is ook wel geleiderlengte of lichthoogte genaamd.

Alle veel gestelde vragen

Was dit het antwoord waar u naar op zoek was?

Indien dit niet het antwoord is op uw vraag, kunt u het ons ook online stellen. Door het formulier hieronder in te vullen kunt u uw vraag aan ons kenbaar maken.

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag
 
Verzenden
Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden