Home > Informatie > Schüco Accent

Schüco - de hoogste norm voor thermische isolatie van gebouwen

Profielen:

Schüco Corona Accent 9014/9015

Kunststof ramen met verdiepte architectonische vormgeving, vlak, met terug liggende aanslag of gelijk liggende aanslag.

De Schüco Corona Accent kozijnsystemen verhogen de gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker en staan voor een verdiepte architectonische vormgeving. Daarbij verlagen deze kunststof kozijnsystemen de energie- en onderhoudskosten van gebouwen aanmerkelijk. Toepasbaar in nieuwbouw- of renovatieprojecten van uiteenlopende aard.

 

Eigenschappen en voordelen:
  • Inbouwdiepte van 112 mm. Verdiept liggende vormgeving. Slanke detaillering met verborgen ontwatering bij terugliggende aanslag. Dubbele EPDM-dichtingen. Optioneel grijze TPE-dichtingen. Breed kleurpakket d.m.v. kleurfolie. Basiskleur creme (of optioneel wit). Diverse metallic kleuren in Automotive Finish. Systeembeslag VarioTec (opbouw) of VarioTec NI (verdekt liggend) en compatibel met alle gebruikelijke handelsbeslagen. Grote keuze aan toebehoren en accessoires.
  • 5-kamer profielsysteem met optimale isolatiewaarden.
  • Met standaard beglazing (voorzien van PPS-isolator) Ug-waarde van 1,1 W/(m²K) mogelijk resp. Uw-waarde van 1,3 W/(m²K). Voor U-waarde- en Isothermen berekeningverwijzen wij u naar PlanSoft.
  • Leverbaar zonder aanslag (*), met terug liggende aanslag (**) of met gelijkvallende aanslag (***)

Perfect design
Schüco Corona CT 70 Accent kozijnen vallen op door hun tijdloze ontwerp en mooie profielen. Ze geven uiting aan de ideeën van de architect en brengen deze tot leven. Door het grote spectrum aan beschikbare houtdesigns en kleuren, kunt u uw eigen accenten zetten en de vormgeving van de gehele gevel tot een kleurrijk, afgestemd geheel maken.

Groter wooncomfort
Nieuwe kozijnen geven extra wooncomfort. Zij bieden door hun constructie en de gebruikte materialen een zeer effectieve geluidsdemping. Daarnaast zorgen verschillende dichtingen ook bij sterke wind voor bescherming tegen tocht. De optimale transparantie van het moderne isolatieglas zorgt voor een onvergelijkbaar hoge lichtinval.

Schüco systeemtechniek
Voor een optimaal resultaat biedt Schüco een absolute precisie door de in alle facetten doorgevoerde systeemtechniek. Een modern kozijn moet voldoen aan de allerhoogste eisen. U kiest voor Schüco omdat alle onderdelen die nodig zijn om uw kozijnen te produceren uit één hand komen.

Meer veiligheid
U wilt uw huis beschermen en uw bezittingen beveiligen. Een raam is vaak het zwakke punt in de gevel. Door gebruik te maken van moderne technieken en passende materiaalconstructies hebben wij een veiligheidsconcept ontwikkeld dat u aan uw individuele wensen kunt aanpassen.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden