Home > Informatie > Garantie

Garantie

Kwaliteit staat bij ons voorop daarom bieden wij op onze kozijnen maar liefst 5 jaar garantie (profiel, beslag, Hang en sluitwerk, glas) uitgezonderd hierop zijn de onderdelen zoals handvat, invulling, slot hierop zit 12 maanden garantie.

De garantie omvat: 5 jaar garantie op materiaal en/of constructiefouten.

De garantie vervalt voor gebreken die het gevolg zijn van:

  • Normale slijtage
  • Onoordeelkundig gebruik
  • Niet of onjuist uitgevoerd onderhoud
  • Wijzigingen uitgevoerd door opdrachtgever of derden
  • Bij zelf montage vervalt de garantie op montage en aansluit fouten
  • Indien de klacht of storing te wijten is aan invloed van buitenaf en welke niet terug te leiden is naar kwaliteit  van het product. Hieronder verstaan wij, schade ontstaan door b.v. storm, zuigwind, hagel, braak, inbraak, vandalisme etc.

Garantie bij zelfmontage.

Heeft u de kozijnen zelf gemonteerd heeft u bij ons gewoon garantie.

Is het voor u niet mogelijk om het defect zelf te vervangen? Wij kunnen het product ophalen en het defect laten repareren bij onze fabrikant. Na reparatie bezorgen wij het product bij u retour. Heeft u de producten bij ons afgehaald dan brengen wij kosten voor het ophalen en retour bezorgen in rekening. Wanneer wij de producten bij u bezorgd hebben dan komen wij deze kosteloos ophalen en retour bezorgen.

Garantie bij montage.

Zijn de kozijnen door een van onze montagebedrijven gemonteerd dan wordt de garantie mits mogelijk op locatie gerepareerd. 

De eerste 2 jaar zit binnen de garantie ook de arbeidsloon en voorrijkosten, na 2 jaar worden de arbeidskosten en voorrijkosten in rekening gebracht.

Eventuele kosten voor steiger, hoog-schaarwerker of andere speciale klimwerktuig worden altijd in rekening gebracht ook tijdens de garantieperiode.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden