Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

10-04-2015
M.citci
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Zeer goed

09-04-2015
John warmenhoven utrecht
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Echt super bestelling volgens afspraak en zeer tevreden over de rolluik

28-03-2015
Mastwijk Vinkeveen
Prijs:
Kwaliteit:

Super kwaliteit voor bodemprijzen!!
Wij zijn zeer tevreden over jullie!
Goede kwaliteit en prijs ,keurig netjes verpakt en een snelle service/levering.
Ga zo door! Wat ons betreft een warme douche

27-03-2015
Reve Enschede
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect geregeld!!!
Weer eens een internetwinkel waar alles klopt. Communicatie, Prijs, Afspraken nakomen en Service. Perfect!

26-03-2015
Jaap v beek ermelo
Prijs:
Kwaliteit:

Goede gerantie
Motor kapot geen probleem is garantie wordt omgewiseld
zonder moielijk te doen
perfect

25-03-2015
Peter (Venlo)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goede service en prijs
Ik was in eerste instantie nogal sceptisch vanwege het prijsverschil met een winkel, maar na telefonisch advies toch besteld. Ik moet mijn complimenten geven! het rolluik past perfect, was eenvoudig te monteren en de prijs is absoluut laag! Ga zo door!

16-03-2015
W van der wal
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

16-03-2015
W van der wal Maasdijk
Prijs:
Kwaliteit:

Tot in de puntjes geregeld
Van A tot Z perfect zeer zeer tevreden en ga zeker meer bestelen bij dit bedrijf echt een aanrader 👍

19-02-2015
Bominaar Roosendaal
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer slecht
31 januari een antraciete rolluik besteld. Vanmorgen (19 februari) bij mij bezorgd. Behalve dat de chauffeur te laat was, bleken er verkeerde afdekdopjes (creme) bij te zitten. Omdat ik gelijk naar mn werk moest heb ik niet verder naar het rolluik kunnen kijken. Zojuist thuis gekomen en blijken er de verkeerde geleiders bij te zitten (spierwit). Dan het ergste, transportschade aan de kast. Een mooie deuk erin en afgebroken poot waar de geleider op moet. En geen enkel nummer waar je op kan bellen

13-02-2015
J.Post Dronten
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Heb paar dagen geleden rolluiken besteld,heb voor ik dit gedaan heb twee keer voor informatie gebeld en werd netjes en vakkundig te woord gestaan.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden