Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

22-11-2015
Stefan Nuenen
Prijs:
Kwaliteit:

Goede ervaring
Duidelijke site om te bestellen,makkelijk om zelf te monteren. Bij vragen wordt je telefonisch netjes te woord gestaan.

22-11-2015
Stefan (Nuenen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede ervaring
Duidelijke site om te bestellen,makkelijk om zelf te monteren. Bij vragen wordt je telefonisch netjes te woord gestaan.

17-11-2015
Fam. van der Veen Deventer
Prijs:
Kwaliteit:

Helemaal super
Prettige mederwerkers, erg behulpzaam aan de telefoon, bezorging binnen afgesproken tijd, de maten waren op de MM af helemaal goed, makkelijke montage, prijs kwalitijd verhoudening is goed kortom wij zijn zeer tevreden en blij. Wij gaan anderen zeker dit bedrijf aanbevelen

14-11-2015
Roy etten
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer mooie rolluiken en super snelle levering
Op woensdag 9 rolluiken besteld en de week er op al afgeleverd zeer makkelijk te monteren
Zeker een aanrader goedkopere is er volgens mij niet

08-11-2015
Appel Almere
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Montage was makkelijk , alleen zelf meetfout gemaakt en de kastmaat vergeten af te trekken , maar dat is eenvoudig af te stellen.
afleveren kon alleen op 1 datum , maar daar is ook wel overheen te komen.
Volgende keer zeker weer hier bestellen.

31-10-2015
Gerco slijkhuis apeldoorn
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed en simpel te monteren
Nu voor de 2de keer rolluiken besteld en zelf afgehaald en zelf gemonteerd.
hele goede en snelle service en heel simpel zelf te monteren door goede handleiding op site.

super tervreden

29-10-2015
A.P.M. Kool
Prijs:
Kwaliteit:

Maken waar wat ze zeggen
Prettige mensen, meedenkend, goede adviezen, proberen geen geld uit je zak te kloppen. Aanrader!

29-10-2015
A.P.M. Kool den Bosch
Prijs:
Kwaliteit:

Maken waar wat ze zeggen
Prettige mensen, meedenkend, goede adviezen, proberen geen geld uit je zak te kloppen. Aanrader!

29-10-2015
Henri alberding (Kaatsheuvel)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi rolluik
Besteld, opgehaald, goede uitleg, wat wil je nog meer, gemonteerd, en werkt perfect,meteen maar 2e besteld,

29-10-2015
Lambert de Mol Loosbroek 29-10-2015
Prijs:
Kwaliteit:

Prima Rolluiken ben zeer tevreden
8 rolluiken geleverd zelf gemonteerd ze

werken uitstekend

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden