Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

08-08-2021
Jan Gr. (Overloon)
Prijs:
Kwaliteit:

Luifel met afstandsbediening
Uiterlijk MOOI
Kwaliteit GOED
Prijs UITSTEKEND

08-08-2021
Dalemans (VRASENE)
Prijs:
Kwaliteit:

Voorzet screens
De screens die we bestelden werden erg stipt en correct geleverd. Het bestelplatform op de website werkt prima en is duidelijk. Ook het plaatsen ging goed, maar een duidelijkere handleiding had wel leuk geweest.

Geachte Heer Dalemans,

Bedankt voor uw review, als u inlogt met uw bestelnummer en email adres bij ons op de website komen hier alle handleidingen te staan welke van u van toepassing zijn.
Mochten er hier nog handleidingen ontbreken dan horen we het graag van u.

Met vriendelijke groet,
Team JVS zonwering.

07-08-2021
Frank (Geffen)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzet horren
De horren hebben we door JvS laten inmeten en zijn daarna besteld.
De geplande levertijd werd makkelijk gehaald, montage van de horren was simpel en ze paste uitstekend.

07-08-2021
K. Span (UITWELLINGERGA)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitvalscherm
Prima levering volgens afspraak, ontbrekende onderdelen (3 tal montagesteunen) werden zonder problemen nagazonden.
De montage instructies zijn hadden wel wat uitgebreider mogen zijn.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

07-08-2021
Chris. Moorman (Borne)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Goede prijs/ kwaliteit

07-08-2021
Wilma (Brunssum)
Prijs:
Kwaliteit:

Kleine klacht
2 weken geleden een bestelling gekregen van 1100 euro bel een paar dagen ervoor op of we 10 extra dopjes mee geleverd kunnen krijgen in het een probleem voor telefonisch te bestellen moet er een speciale offerte gemaakt voor 10 dopjes komt dan met de post door brievenbus moet je 5.50 extra betalen voor 10 dopjes terwijl er 25 dopjes meegeleverd worden wat je niet nodig hebt zeg dan dat er meer
inzit als je nodig hebt dat vond ik niet oke verder zeer tevreden

Geachte Mevr,

Bedankt voor uw review. We hebben uw bestelling erbij genomen en zien inderdaad dat u teveel dopjes bij uw geleverd rolluik heeft ontvangen. Dit hadden er maar 8 moeten zijn in plaats van de 25 dopjes welke u gekregen heeft.
Normaliter zitten er niet teveel dopjes bij de bestelling waardoor we bij extra dopjes altijd een losse bestelling dienen aan te maken.

Met vriendelijke groet,
Team JVS zonwering


06-08-2021
Ahd schimmer (Zaltbommel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed geholpen in showroom-- goede prijs kwaliteit-- snel geleverd
Super bedrijf

06-08-2021
A.janssen (Rossum)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie├źn
Diverse verschillende maten jaloezie├źn besteld . snel geleverd.
Maten klopten exact

06-08-2021
Ton van den berg (Tiel)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Het zoveelste screen/rolluik van JVS. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

06-08-2021
Croes (Beuningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Zeer goede service, levering zoals aangegeven.
Wij zijn heel tevreden.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden