Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

02-07-2021
Leon v Hoppe (Dongen)
Prijs:
Kwaliteit:

-
-

01-07-2021
D. BORGSTEIN (Deil)
Prijs:
Kwaliteit:

PRIMA
2 ritsscreens gekocht en bij het bedrijf opgehaald. Alles klopte perfect. Ophangen en installeren ging perfect met de filmpjes op YouTube.

01-07-2021
Carin (Brunssum)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Zeer goede kwaliteit en prijs. Goed op de hoogte gehouden. Alles perfect. Zal er zeker nog vaker bestellen !!!!

01-07-2021
Wim Heijs (Swifterbant)
Prijs:
Kwaliteit:

Uitstekend
2 luxaflexen op maat laten maken en konden al binnen een paar dagen geleverd worden.
Makkelijk te bevestigen en prima kwaliteit.

01-07-2021
Vikram Mahabier (Dordrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

7 rolluiken
7 rolluiken gekocht bij JVS binnen 3 weken waren ze binnen bijna alles inorde een geleider was in een verkeerde kleur geleverd. verder was alles naar wens de prijs verschil bij een ander is heel groot. kwaliteit in orde. klant vriendelijkheid was niet bij iedereen goed als je een klacht indient dan wordt daar niets mee gedaan. maar goed alles past bij mij ik ben zeer tevreden.

30-06-2021
S.Hout (Brummen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zwarte aluminium jaloezieën
3 jaloezieën op maar laten maken. Zwart aluminium. Zeer snelle levering.
Ik heb t zelf opgehaald omdat t met bezorgen lang kon duren. Voor mij was t bijna een uur rijden. Maar zeer de moeite waard.
Denk nu ook aan zonnewering voor mijn overkapping.😄

30-06-2021
S.Hout (Brummen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zwarte aluminium jaloezieën
3 jaloezieën op maar laten maken. Zwart aluminium. Zeer snelle levering.
Ik heb t zelf opgehaald omdat t met bezorgen lang kon duren. Voor mij was t bijna een uur rijden. Maar zeer de moeite waard.
Denk nu ook aan zonnewering voor mijn overkapping.😄

30-06-2021
Erwin Vink (Renkum)
Prijs:
Kwaliteit:

Gewoon doen!
Gisteren las ik recensies over JVS terwijl vandaag mijn rolluiken geplaatst zouden worden. Ik dacht het zal toch niet. Inderdaad het zal toch niet. Eigenlijk vanaf het eerste moment goed op de hoogte gehouden van alles. Toen de luiken gereed waren kreeg ik een mail met data van levering. Omdat ik voor monteren had gekozen heb ik even gebeld. Snel en vriendelijk geholpen, fout snel opgelost. Vandaag zijn de luiken geplaatst. Vriendelijke monteurs en harde werkers. Alles werkt en zit perfect. Ik herken me absoluut niet in de negatieve reactie s die ik elders heb gelezen! Enig minpuntje, ja het regent vandaag al de hele dag dus kan ze nog niet uitproberen voor het doel waarvoor ze hangen.

30-06-2021
Ivan (Morkhoven)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden goede kwaliteit een aanrader.

29-06-2021
A. Tonen (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Vervangen screendoek na ongelukje door ons.
Tot volle tevredenheid geleverd en uitgevoerd door monteur.
Ook nog uitleg gehad over ons nog aan te schaffen 2e wind screen.
Deze order zal in de komende tijd zeker weer van JVS zonweringen komen.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden