Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

31-07-2020
Wim van der Veer (Akersloot)
Prijs:
Kwaliteit:

Mn
Zeer tevreden werkt priema.

31-07-2020
J. van Peer (Rucphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Precies volgens afspraak , snelle levering
Perfect

31-07-2020
Will van de Laar (Venray)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Alles vlgs verwachting geleverd , prima geregeld .

30-07-2020
C van der Gaarden (Opheusden)
Prijs:
Kwaliteit:

.
Goed geholpen in de showroom,levering perfect op tijd en ben zeer te spreken over de werking en de kwaliteit.

30-07-2020
O.Ytsma (Burgum)
Prijs:
Kwaliteit:

Top
Ziet er netjes uit goed verpakt en degelijk. Vriendelijke bezorger

30-07-2020
Heinrich van fulpen (Beuningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goedkoop dat merk je
Ze zijn goedkoop dat merk je aan de service op de zaak die is matig maar het product werkt prima verder dus daar valt niks over te zeggen

30-07-2020
Verhoeven (Biezenmortel)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolhorren
Goede prijs kwaliteit verhouding

30-07-2020
V.d. Bosch (Ermelo)
Prijs:
Kwaliteit:

Malibu gesloten cassette
Malibu gesloten cassette besteld bij JVS. Leveren duurt lang, maar als je dat vooraf weet is dat geen punt. Het betalen en bezorgen zouden beter geregeld kunnen worden. Geen enkele keuzemogelijkheid in bezorgtijd of bezorgdag(deel) is ontzettend lastig als je allebei een volle week werkt. Omdat bij aflevering per pin betaald moet worden extra gecompliceerd: je moet er dus echt ZELF zijn (of je pincode doorvertellen...). Dit is echt niet meer van deze tijd!
Het goede nieuws is dat het bestelde scherm prachtig is en zeer degelijk overkomt. De kleur die wij kozen komt goed overeen met de afbeelding op de site. Communicatie per mail is snel. Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend, we zijn er heel blij mee.

30-07-2020
Koning (Maurik)
Prijs:
Kwaliteit:

Andredekoning@ziggo.nl
1 motor defect van rolluik min pun is dat die opgestuurd is en ze niet konden zeggen hoelang het ongeveer duurt

30-07-2020
Willem Huisman (Rheden)
Prijs:
Kwaliteit:

2e bestelling
Zeer goede kwaliteit en 100% op maat.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden