Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

10-07-2021
Annemieke Calatz (Heusden)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden!
Heb luxaflex besteld ze zijn erg mooi en eenvoudig te monteren!

10-07-2021
Bert (Heerewaarden)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Mooi rolluik tegen een scherpe prijs.
Prima service. Ik vergat zelf een deel van mijn bestelling mee te nemen, JVS heeft alle mogelijke moeite gedaan om mij te bereiken.
Bedankt.

09-07-2021
Marieke (Almere)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Zeer tevreden. Levering compleet, volgens tijdschema als aangegeven. Fijn om even een sms te krijgen 30 min voor levering.

09-07-2021
Petra (Mijdrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Prima.
Op tijd bezorgd.
Mooie kwaliteit.

09-07-2021
Claus (Rijssen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik en screen
We zijn erg tevreden met onze rolluiken en screen. De screen moesten we op de andere website bestellen. Maar het kon na overleg in 1x bezorgd worden zodat we 1x verzendkosten hoefden te betalen.
De levertijd was wel veel langer het duurde bij maar dat was voor ons geen probleem. Daar tegenover staat dat je een goede rolluik krijgt voor een mooie prijs.

09-07-2021
Charles Jansen (Arnhem)
Prijs:
Kwaliteit:

Timmerman
Prima matriaal.
Ik ben alleen erg ontevreden over het ophalen in Ravenstein.
Dat ik lang moest wachtwn is tot daar aan toe , na afgerekend te hebben wordt de kar met daarop 6 rolluiken buiten neergezet en zoek het maar uit.
Ik was alleen en had toch wel even een handje hulp verwacht.
Het pad naar buiten bij jullie daar lagen stenen uit
Dus het ging al moeilijk.
Dat dan de jongeman effe wat aangeeft zou wel zo netjes zijn geweest.
Daarover ben ik zeer teleugesteld.

09-07-2021
P. Redelaar (Heerlen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Heb een rolluik besteld omdat deze zeer goedkoop was.
Wel zelf gemonteerd, maar met video filmpje hing hij snel.
Levering was binnen twee weken en de bezorger gaf aan,
op de dag van levering, hoe laat hij bij mij zou zijn.
Dit ging allemaal heel snel en correct en een vriendelijke bezorger.
Voor mensen die zelf een rolluik willen monteren is JVS Zonwering een
echte aanrader.
Wil nog drie rolluiken kopen en 100 % zeker ik dat dit ik bij dit JVS zal doen.
Kort samengevat ..... PERFECT

08-07-2021
Joop de Jongh (Geertruidenberg)
Prijs:
Kwaliteit:

Vlotte levering.
Mooi degelijk zonnescherm binnen 10 dagen geleverd.

08-07-2021
Jager (Overdinkel)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service.
Het rolluik is een mooi degelijk product met een makkelijke manier van monteren.

08-07-2021
Wendy scholten (Echt)
Prijs:
Kwaliteit:

Goede service en goede horren
Echt n aanrader. Mooie horren tegen n hele mooie prijs. Alles werd netjes gecommuniceerd en op tijd bezorgd op de afgesproken tijd. De vragen die ik had werden heel snel beantwoord. Als ik ooit nog wat nodig heb zal ik weer bestellen.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2021 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden