Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Kozijnen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

19-07-2024
D Fonteyn (Lommel)
Prijs:
Kwaliteit:

De Hr.
Mooi product voor een eerlijke prijs.
Zelf gemakkelijk te monteren met de beschikbare filmpjes
Een aanrader

17-07-2024
Rien Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

Bestelling verzorgd
De 3 rolluiken zijn netjes net als altijd verzorgd

17-07-2024
Ronald (Tilburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen 240 cm
Ik had al een screen van JVS. Met deze weer super tevreden. Ruim op tijd geleverd en weer van goede kwaliteit.

15-07-2024
Eef van pinxteren (Made)
Prijs:
Kwaliteit:

Ophalen
Ik snapte in de corona dat alles op afspraak moet. Maar nu hebben jullie dat nog en moet ik via een link me aanmelden voor een afspraak om op te halen…
Dit is voor jullie een bezuiniging denk ik maar voor mij als klant een last…
Hoop echt dat hier snel iets aangedaan gaat worden

Geachte Heer van Pinxteren,

Bedankt voor uw bericht.
Wij hebben dit niet gedaan met betrekking op bezuinigen echter om de wachttijd voor afhaalklanten te verkorten.

Nu hebben we de producten voor afhalen gereed liggen en hoeven we de materialen niet meer te verzamelen als de klant aan de balie staat.

Hopelijk hebben wij de vernieuwde werkwijze beter aan u kunnen uitleggen en zult u zien dat u sneller de materialen heeft welke u vooraf heeft op gegeven.

Met vriendelijk groet
Team JVS zonwering.

15-07-2024
Jo Polman (Oosterhout)
Prijs:
Kwaliteit:

Heroal Rolluik
Zeer tevreden

15-07-2024
Rien Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

3 elektrisch rolluiken
De persoon daar ik het geplaatst heb was zeer te vrede.

14-07-2024
Sylvia Ebbeng (Nijmegen)
Prijs:
Kwaliteit:

Trafo verlichting veranda vervangen en zonweringscherm aangebracht
Edwin en collega hebben weer geweldig werk afgeleverd en plezierig in omgang

12-07-2024
Pim van Belzen (Kapelle)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken/Rolpoort
Prijs/Kwaliteit is zeer goed in verhouding.
Bezorger(s) is altijd vriendelijk en behulpzaam

11-07-2024
Jessica Lammerse (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Perfect
Rondom ons huis hebben we rolluiken, altijd netjes en goed, en geleverd op de afgesproken dag en tijd

11-07-2024
Theo Nijssen (Emmen)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen
Netjes optijd geleverd.
Voldoet zeker aan de verwachtingen.
Mooi product.

Op zoek naar kozijnen, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.kozijnen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden